Sugeng rawuh ing Toptag

Minangka produsen produk RFID sing berpengalaman, kita nawakake produk sing paling apik.

Napa PILIH KAMI

  • Toptag sales team can provide professional suggestions for your customized need. We provide free samples for your testing.

    LAYANAN CUSTOMISASI LUCU

    Tim penjualan Toptag bisa menehi saran profesional kanggo kebutuhan khusus sampeyan. Kita nyedhiyakake conto gratis kanggo tes sampeyan.

  • Toptag constantly optimizes the production process, reduce production costs, and improve production efficiency, to provide customers with good quality and cheap products.

    HARGA KOMPETITIF

    Toptag terus ngoptimalake proses produksi, nyuda biaya produksi, lan ningkatake efisiensi produksi, kanggo nyedhiyakake produk kualitas apik lan murah kanggo para pelanggan.

  • more than 20 years production experience, 2000 staffs, 10 R&D teams and 20 high standard production lines for cards and tags. Toptag dedicates in R&D, producing and sale of RFID products and RFID solution.

    Pengalaman Profesional

    luwih saka 20 taun pengalaman produksi, 2000 staf, 10 tim R&D lan 20 lini produksi standar standar kanggo kertu lan tag. Toptag ngaturake R&D, ngasilake lan adol produk RFID lan solusi RFID.

Kondhang

Solusi RFID

Kita nyedhiyakake macem-macem jinis tag rfid kanggo macem-macem aplikasi. Kita ngembangake produk RFID anyar miturut kabutuhan pelanggan ...

  • Assets Tracking

    Transponder Toptag mbantu njamin kemampuan nglacak lan nyuda kerugian, nalika nambah manajemen saham lan kacepetan pangolahan. Tag RFID tanpa kontak pasif nambah kacepetan lan akurasi nglumpukake data, nggawe pelacakan luwih efektif tinimbang nambah akurasi.

  • RFID Laundry management

    Nggunakake teknologi RFID kanggo ngatur linen, klambi utawa kloso, kanthi efektif, inventarisasi lan nyuda kesalahan manungsa nalika ngumbah lan proses tagihan. Toptag duwe hubungan jangka panjang karo Hilton, Marriot.

  • Tickets for Event & Entertainment

    Teknologi acara nirkabel wis dadi standar ing festival musik paling dhuwur ing negara kasebut, kanthi penggemar kanthi bangga nganggo gelang tangan RFID ing taun kaya tandha penghargaan. Toptag kerja sama karo akeh festival kaya festival Rio, Festival Musik SnowGlobe lsp.

  • RFID Healthcare

    Toptag wis nggabungake teknologi canggih kanggo ngatur kabeh aspek pengalaman kesehatan ing lingkungan fasilitas kesehatan sing unik - manajemen pengunjung, pelacakan aset lan pemantauan kondisi, layanan lokasi nyata, tagihan lan pikiran sing tentrem.

  • Access Control

    Kanthi pengalaman puluhan taun ing pangembangan solusi kontrol akses sing kuwat kanggo akses fisik lan logis, Toptag dipercaya dening organisasi lan pamrentah kanggo menehi solusi keamanan lan perlindungan sing ora bisa ditandingi.

  • Vehicle management

    Tag RFID ngidini sistem kanggo ngenali kendharaan bisa diidentifikasi kanthi elektronik saka jarak meter. Kendharaan bisa dicenthang kanthi otomatis, uga momotan sing diidentifikasi. Dheweke bisa mriksa maneh kanthi gampang. Kanthi pitulung ahli, RFID bisa nyedhiyakake cara sing bisa diidentifikasi kanggo ngenali macem-macem kendharaan, nemokake menyang situs tartamtu utawa menyang area tartamtu ing sawijining situs, sing uga umum digunakake kanggo manajemen ETC utawa Parkir.

  • RFID Animal Management

    Tandha ternak nganggo RFID bisa dadi alat sing penting ing gudang senjata petani kanggo ngenali saben kewan uga informasi silsilah lan informasi medis. Dokter hewan saiki meksa kabeh kewan kluwarga dilacak nggunakake RFID kanggo nggawe sistem kanggo ngenali kéwan sing ilang lan ditemokake.

  • RFID on Metal

    Transponder RFID-on-metal bisa uga ana ing sawetara pelacak aset lan aplikasi industri sing luwih jembar. Aplikasi utama yaiku pelacakan aset ing server lan laptop ing pusat data IT, kontrol lan manufaktur kualitas manufaktur industri, pangopènan pipa minyak lan gas, lan tabung gas, pelacak alat, pelacakan senjata, lan kontrol kualitas piranti medis.

  • Financial Security

    Saiki, manawa ing EC lan kertu kredit, kertu ID pribadi, paspor utawa kertu asuransi kesehatan, data disimpen ing akeh chip RFID, kanthi aplikasi sing cocog, data pribadi uga bisa diwaca kanthi rahasia dening telpon pinter. Kertu Pemblokiran RFID saka Toptag nyedhiyakake perlindungan sing dipercaya tumrap maca data sing ora sah ing kisaran frekuensi 13.56 MHz.

sopo awake dhewe

Perusahaan kita didegaké ing 2008 kanthi rong kantor utama sing dununge ing Hong Kong lan Shenzhen, China. Perusahaan kita didegake dening klompok wong sing semangat lan kreatif sing duwe pengalaman dagang lan manufaktur RFID sing sugih. Perusahaan kami khusus ing macem-macem label lan label RFID kanthi macem-macem bentuk lan bahan. Tag kita kalebu frekuensi rendah nganti frekuensi ultra-dhuwur, sing akeh digunakake ing lapangan NFC, pembayaran seluler, kontrol akses, manajemen rantai pasokan, manajemen inventaris, manajemen penyimpanan & logistik, manajemen ternak lan liya-liyane. 

  • /about-us/
  • /about-us/
  • /about-us/

Mitra Kita