Babagan Kita

teamwork

Profil Perusahaan

Shenzhen TopTag Technology Co., Ltd didegaké ing taun 2008 kanthi rong kantor utama sing dununge ing Hong Kong lan Shenzhen, China. TopTag didegake dening klompok wong sing semangat lan kreatif sing duwe pengalaman dagang lan manufaktur RFID sing sugih.

TopTag duwe spesialisasi ing macem-macem label lan label RFID kanthi macem-macem bentuk lan bahan. Tag kita kalebu frekuensi kurang nganti frekuensi Ultra-dhuwur, sing akeh digunakake ing NFC Field, Pembayaran Seluler, Kontrol Akses, manajemen rantai pasokan, manajemen inventaris, manajemen penyimpanan & logistik, manajemen ternak lan liya-liyane. Kita uga duwe garis khusus produk pemblokiran RFID kalebu wadhah kertu pemblokiran RFID, kertu pemblokiran RFID, kanthong pemblokiran sinyal, lsp.

TopTag ora mung nyakup R&D, pabrik, penjualan, nanging uga nyedhiyakake layanan konsultasi teknis lan dhukungan. Layanan khusus kasedhiya kanggo para pelanggan supaya bisa ngatur label lan label babagan fungsi, bentuk lan materi.

Kekuwatan utama kita yaiku

Kita bisa nggawe tag khusus kanthi fleksibel, lan desain, jumlah utawa ukuran apa wae. 

5 Garis Profesional kanggo njamin kualitas Tinggi, Kapasitas Gedhe lan wektu pamimpin paling cedhak. 

Mupangatake kauntungan ing macem-macem pabrik kanggo menehi produk paling apik kanthi rega paling apik.

Dhukungan Teknisi Profesional lan tim penjualan sing paling efisien. 

Sukses pelanggan minangka sukses, mula layanan pelanggan paling apik.

Tur Pabrik

IMG_1366
IMG_1346
IMG_1330
IMG_7607
IMG_1157 copy
DSC_1496
D709AD7F2DEEF95B995C13CE63D83ACC
68DD7B240D6290D378CCDBA3368D5127