FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sing diarani RFID? 

Identifikasi frekuensi radio, utawa RFID, minangka istilah umum kanggo teknologi sing nggunakake gelombang radio kanthi otomatis ngenali wong utawa obyek. Ana sawetara cara identifikasi, nanging sing paling umum yaiku nyimpen nomer seri sing ngenali wong utawa obyek, lan bisa uga informasi liyane, ing microchip sing dipasang ing antena (chip lan antena bebarengan diarani transponder RFID utawa label RFID). Antena ngidini chip ngirim informasi identifikasi menyang sing maca. Sing maca ngowahi gelombang radio sing dibayangke maneh saka tag RFID dadi informasi digital sing banjur bisa diterusake menyang komputer sing bisa nggunakake.

Kepiye cara kerja sistem RFID?

Sistem RFID kasusun saka tag, sing arupa microchip kanthi antena, lan interogator utawa maca kanthi antena. Sing maca ngirim gelombang elektromagnetik. Antena tag disetel kanggo nampa ombak kasebut. Tag RFID pasif entuk kekuwatan saka lapangan sing digawe dening sing maca lan digunakake kanggo ngoperake sirkuit microchip. Chip banjur modulasi gelombang sing diwenehi tag menyang pembaca lan sing maca ngowahi gelombang anyar dadi data digital

Napa RFID luwih apik tinimbang nggunakake kode bar?

RFID ora mesthi "luwih apik" tinimbang kode batang. Kalorone beda teknologi lan duwe aplikasi sing beda-beda, sing kadang tumpang tindih. Bedane sing gedhe yaiku kode bar yaiku teknologi garis lurus. Yaiku, scanner kudu "ndeleng" kode bar kanggo maca, tegese masarakat biasane kudu menehi orientasi kode bar menyang scanner supaya bisa diwaca. Identifikasi frekuensi radio, kanthi kontras, ora mbutuhake garis pandang. Tag RFID bisa diwaca anggere ana sing maca. Kode bar uga duwe kekurangan liyane. Yen label dirobek, diremehake utawa tiba, ora ana cara kanggo mindhai barang kasebut. Lan kode bar standar mung ngenali pabrikan lan produk, dudu barang unik. Kode bar ing siji karton susu padha karo liyane, saengga ora bisa dingerteni sing endi sing bisa kliwat tanggal kadaluwarsa.

Apa bedane frekuensi rendah, dhuwur, lan ultra-dhuwur?

Kaya dene radio sampeyan nyetel frekuensi sing beda kanggo ngrungokake saluran sing beda, tag lan pamaca RFID kudu disetel kanthi frekuensi sing padha kanggo komunikasi. Sistem RFID nggunakake akeh frekuensi, nanging umume sing paling umum yaiku low- (udakara 125 KHz), high- (13.56 MHz) lan frekuensi ultra-high, utawa UHF (850-900 MHz). Gelombang Mikro (2,45 GHz) uga digunakake ing sawetara aplikasi. Gelombang radio tumindak beda ing frekuensi sing beda, dadi sampeyan kudu milih frekuensi sing pas kanggo aplikasi sing pas.

Kepiye aku ngerti frekuensi sing cocog kanggo aplikasi?

Frekuensi sing beda duwe macem-macem karakteristik sing dadi luwih migunani kanggo macem-macem aplikasi. Contone, tag frekuensi kurang luwih murah tinimbang label frekuensi dhuwur (UHF), nggunakake kurang tenaga lan luwih bisa nembus zat non-logam. Dheweke cocog kanggo mindhai obyek kanthi isi banyu dhuwur, kayata woh, ing jarak sing adoh. Frekuensi UHF biasane nawakake jangkauan sing luwih apik lan bisa mindhah data kanthi luwih cepet. Nanging dheweke nggunakake kekuwatan luwih akeh lan cenderung ora ngliwati bahan. Lan amarga cenderung luwih "diarahake", dheweke mbutuhake dalan sing jelas ing antarane tag lan sing maca. Tag UHF bisa uga luwih apik kanggo mindhai kothak barang nalika ngliwati lawang teluk menyang gudang. Sampeyan bisa uga luwih becik kerja sama karo konsultan, integrator utawa vendor sing bisa mbantu sampeyan milih frekuensi sing cocog kanggo aplikasi sampeyan

Regane opo

Regane bisa diganti gumantung karo pasokan lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan ngubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ya, kita kudu kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesanan minimum sing lagi ditindakake. Yen sampeyan pengin didol maneh nanging kanthi jumlah luwih sithik, disaranake sampeyan mriksa situs web

Apa sampeyan bisa nyedhiyakake dokumentasi sing relevan?

Ya, kita bisa nyedhiyakake dokumentasi sing paling akeh kalebu Sertifikat Analisis / Kesesuaian; Asuransi; Asal, lan dokumen ekspor liyane yen dibutuhake.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Kanggo conto, wektu timbal udakara 7 dina. Kanggo produksi massal, wektu timbal yaiku 20-30 dina sawise nampa pembayaran setoran. Wektu utama dadi efektif nalika (1) nampa deposit, lan (2) duwe persetujuan pungkasan kanggo produk sampeyan. Yen kaping pimpinan ora cocog karo deadline sampeyan, wenehake syarat sampeyan kanthi adol. Ing kabeh kasus, kita bakal nyoba nyukupi kabutuhan sampeyan. Ing kasus biasane kita bisa nindakake.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa mbayar pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal:
Setoran 30% sadurunge, saldo 70% nglawan salinan B / L.

Apa garansi produk?

Kita menehi garansi bahan lan pakaryan. Komitmen kita yaiku kanggo kepuasan karo produk. Ing babar pisan utawa ora, dadi budaya perusahaan kita kanggo ngatasi lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan kanthi kepuasan kabeh wong

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi. Kita uga nggunakake paket bahaya kanggo barang sing mbebayani lan pengirim panyimpenan kadhemen kanggo item sensitif suhu. Kemasan spesialis lan syarat pengepakan sing ora standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan ongkos kirim?

Biaya pengiriman gumantung karo cara sampeyan milih entuk barang. Express biasane cara sing paling cepet nanging uga paling larang. Miturut seafreight minangka solusi paling apik kanggo jumlah akeh. Tarif barang sing tepat mung bisa diwenehake yen ngerti babagan jumlahe, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Pengin kerja sama kita?