Delicacy uga duwe "identitas", RFID entuk panganan khas Kanton tradisional

Teknologi RFID dikenal minangka salah sawijining teknologi sing paling janjeni ing abad kaping 21. Ing taun-taun pungkasan, kanthi pangembangan teknologi RFID sing terus-terusan, aplikasi RFID dadi luwih akeh, nggayuh kabeh aspek urip saben dinane.

Miturut statistik, konsumsi daging angsa saben taun udakara udakara 700 yuta, ing Provinsi Guangdong bakal nggunakake paling ora 170 yuta. Alesan kenapa Guangdong bisa mangan meh seprapat angsa negara kasebut saben taun mesthi ora bisa dipisahake karo angsa panggang sing misuwur ing Guangdong - angsa panggang Kanton.

Proses produksi angsa panggang Kanton rumit banget. Isine luwih saka 20 proses produksi wiwit pilihan material nganti panggang. Luwih saka pirang-pirang jinis angsa panggang sing dicocogake lan digawe, lan langkah apa wae bakal mengaruhi rasa angsa panggang. Guangdong Jianghu Cloud IOT Technology Co., Ltd. wis setya ndhukung solusi kanggo aplikasi sing dipasang ing industri RFID, lan nduweni kemampuan kanggo nggabungake solusi produksi + R&D + menyang Internet Things. Aplikasi teknologi RFID kanggo nglacak pangolahan panganan minangka serangkaian solusi sing disesuaikan karo kebutuhan pelanggan, lan uga minangka upaya kaping pisanan dening Jianghuyun ing proses pangolahan panganan.

Merek rantai angsa panggang sing misuwur ing Dongguan, Guangdong, kanggo mesthekake yen saben angsa panggang tetep enak, selaras karo perkembangan teknologi lan minangka sing pertama ngetrapake teknologi RFID kanggo proses produksi angsa panggang. Sadurunge manggang soang panggang ing oven, saben soang kudu ngliwati luwih saka 20 proses pra-perawatan. Cara njamin integritas proses pretreatment minangka kunci kanggo nggayuh rasa enak.

Ing proses pretreatment manggang angsa, saben angsa sing bakal diproses diwenehi tag RFID, sing padha karo KTP lan digunakake kanggo ngrekam informasi pangolahan. Sawise saben proses, informasi kasebut ditulis menyang tag RFID kanggo mesthekake yen saben angsa bisa ngrampungake saben proses prapisan kanggo mesthekake yen saben angsa panggang duwe rasa sing padha.

Nggabungke teknologi, sales lan pengalaman produk sing ana gandhengane, lan nggawe pabrik cerdas kanthi adaptasi, efisiensi sumber daya lan rekayasa faktor manungsa minangka target Industri 4.0 ing saindenging jagad. Gunakake teknologi RFID kanggo identifikasi produk ing proses produksi macem-macem industri kanggo njamin kualitas produksi lan analisis efisiensi produksi, lan kanggo nambah proses manufaktur kanggo nambah efisiensi, nyuda biaya, lan nambah keuntungan.

Teknologi RFID narik kawigatene amarga maca jarak adoh, kapasitas panyimpenan dhuwur, ukuran cilik, macem-macem bentuk, kemampuan anti-polusi lan daya tahan. Minangka masa depan aplikasi Internet of Things lan manufaktur industri 4.0 (manufaktur cerdas, logistik, teknologi kunci layanan kesehatan, pertanian, lan rantai pasokan panganan mesthi bakal berkembang ing arah sing beda.

Aplikasi teknologi RFID kanggo proses produksi angsa panggang minangka wujud pangembangan lan penerapan teknologi RFID. Panggunaan label RFID tahan suhu dhuwur digawe saka bahan PET kelas panganan kanggo nggayuh katrangan lengkap proses produksi lan pangolahan angsa panggang, kanggo ngatasi rasa masakan Kanton, lan supaya proses produksi luwih distandardisasi.

Antena RFID minangka salah sawijining perangkat keras sing dibutuhake kanggo aplikasi teknologi RFID. Kanthi pangembangan teknologi RFID sing cepet, antena RFID uga wis dikembangake kanthi cepet. Tujuan antena yaiku ngirim energi maksimum mlebu lan metu saka chip kasebut. Cara cocog karo desain antena karo ruang bebas lan chip tag sing disambungake minangka faktor sing matesi pangembangan antena.

Desain lan pabrik Antena tag RFID kena pengaruh watesan aplikasi, bentuk lan karakteristik fisik obyek sing diidentifikasi dening karakteristik antena, uga obyek ing sekitar antena lan lingkungan. Iki minangka aspek penting ing riset teknologi RFID ing pangembangan macem-macem aplikasi teknologi RFID. arah.

Kanthi kemajuan lan pangembangan teknologi RFID, luwih akeh produk RFID anyar sing wis diproduksi lan ditrapake kanthi apik. Ing mbesuk, pangembangan tag elektronik RFID uga bakal ijo lan macem-macem bahan baku kanggo memenuhi kebutuhan aplikasi ing macem-macem industri.

 


Wektu kiriman: Dec-04-2020