Mundhak Pasar "Anggur Lawas", Anti-pemalsuan Retrospektif RFID Nampilake Ketrampilan

"Ing sepuluh taun kepungkur, aku krasa jero banget. Omben-omben wis ngganti anggur abang ing nedha bengi wirausaha. Sajrone rong utawa telung taun kepungkur, wis jelas yen minuman keras mbedakake minuman keras lawas saka minuman keras liyane. Omben-omben lawas bisa crita liyane. ” Ketua PAX lan Kepala Riset PAX Hu Run nyritakake sawetara owah-owahan ing pasar minuman keras ing mripate.

Bukak APP kanggo maca laporan paling anyar. Ing China, ngunjungi sederek lan kanca, lan ngunjungi hiburan penting banget karo budaya anggur. Kanthi ningkatake standar urip masarakat, persyaratan kanggo kualitas anggur saya owah. Ing taun-taun pungkasan, "ngombe anggur lawas" dadi populer Up.

Anggur sing lawas digoleki ing pasar, lan biaya idhentifikasi pribadi akeh

Anggur sing diarani anggur tuwa yaiku anggur sing wis suwe disimpen, kayata Moutai luwih saka sepuluh taun kepungkur. Kanthi "upgrade konsumsi" omben-omben, anggur lawas wis saya misuwur dening para konsumen, lan konsep "anggur lawas = anggur sing apik" saya suwe saya populer. .

Bubar, Institut Riset Hurun ngluncurake "Kertas Putih Anggur Tua China 2020". Miturut data ing kertas putih, 87% saka omben-omben regane bersih sing diwawancarai ujar manawa seneng anggur lawas, lan 84% ujar manawa duwe kekarepan kuwat tuku. "Kanggo" ngombe anggur lawas ", pangowahan konsep iki uga terus-terusan ningkatake ekspansi pasar anggur lawas kanthi terus-terusan. Miturut laporan "Indeks Pasar Anggur Tua China", samesthine ing taun 2021, ukuran pasar anggur lawas bakal ngluwihi 100 milyar.

Pangenalan konsumen lan tuwuh saka skala pasar ora mung nguntungake kategori "anggur lawas", nanging uga nggawa tantangan tartamtu ing pasar anggur lawas. Salah sawijining tantangan paling gedhe yaiku supaya para konsumen bisa tuku anggur lawas sing asli kanthi yakin.

Biyen, penjahat ing pasar anggur lawas mesthi nggunakake macem-macem bentuk kanggo niru anggur palsu kanggo bathi gedhe. Kajaba iku, macem-macem pabrik anggur lan pengulangan kemasan sing asring uga nambah akeh biaya kanggo identifikasi pribadi anggur lawas. Tuladhane Moutai. Ing taun kepungkur, limang merek dagang "Moutai anggur nasional" ing kemasan lan aksesoris produk Moutai anyar diganti karo merek dagang "Kweichow Moutai". Iki pancen bakal nyebabake identifikasi sing mblusukake kanggo konsumen sing ora asring kontak karo anggur lawas.

Kanggo ngrampungake masalah iki lan ningkatake pangembangan industri sing sehat lan teratur, teknologi pelacakan anti-pemalsuan nduweni peranan penting.

Blokir jejak anti-pemalsuan, anggur lawas uga kudu didigitalisasi

Tuladhane Moutai. Minangka minuman keras / merek anggur lawas sing wis misuwur, wis ana akeh "tutorial" ing Internet kanggo mbiyantu konsumen ngenali keaslian anggur lawas, kayata ndeleng rincian botol, tutup karet, lan anti-pemalsuan. Manual lan cara eksternal liyane, nanging metode identifikasi eksternal kanthi mripat telat mesthi bakal duwe wektu "doyo mripat", mula identifikasi kanthi cara teknis penting banget.

Ing babagan identifikasi Moutai, sistem pelacakan anti-pemalsuan sing bebarengan diluncurake dening Komite Maoyou lan Asosiasi Penelitian Budaya Beijing Moutai wis ditampa kanthi becik. Maoyou Commune minangka platform pertukaran pengetahuan Moutai sing terkenal, identifikasi lan budaya ing lingkaran kanca Maoyou. Kepiye teknologi bisa mbantu konsumen ngenali anggur lawas? Kita bisa ndeleng sekilas babagan sistem pelacakan anti-pemalsuan ing Maoyou Commune.

Kanthi ringkes, sistem pelacakan anti-pemalsuan tegese saben botol Moutai duwe "KTP" dhewe-dhewe, sing nyathet informasi dhasar botol Moutai, kayata taun, asal usul, lan liya-liyane, sing bisa diidentifikasi kanthi kode scanning lan chip RFID. Cara kanggo ngotentikasi anggur lawas.

Ing basis saka kemampuan nglacak anti-pemalsuan tradisional, Maoyou Commune nggunakake teknologi digital kanggo nganyari sistem jejak anti-pemalsuan. Kaping pisanan, Maoyou Commune lan JD Digital Co., Ltd. wis nggawe blokir ing sistem pelacakan anti-pemalsuan "See Zhen". Teknologi rantai, desentralisasi, keterbukaan, transparansi, lan teknologi teknologi pamblokiran sing ora bisa diatasi nggawe teknologi traceability anti-pemalsuan luwih dipercaya.

Kajaba iku, Maoyou Commune lan kode sumber dhewe uga wis dioptimalake kanthi nganyarke stiker asli menyang stiker chip RFID. Versi stiker anyar luwih angel disalin, sing nambah biaya pemalsuan. Ing babagan logistik, "See Zhen System" uga nggawe sistem manajemen distribusi gudang logistik WMS + eksklusif, lan saben proses kabeh sirkulasi minuman keras Moutai luwih jelas.

Liwat teknologi digital lan panyiapan sistem jejak anti-pemalsuan umum, minuman keras Moutai sing didol dening Maoyou Commune wis entuk "asli" lan "bisa dilacak". Kanggo konsumen, dheweke mung kudu ngaktifake ponsel lan mindai kode supaya bisa tuku anggur lawas sing disenengi kanthi percaya diri lan sinau babagan informasi anggur sing cocog.

Industri anggur lawas pecah, lan teknologi mbantu industri berkembang kanthi tertib

Apa ngombe mandiri, menehi hadiah, utawa investasi koleksi, kayane regane anggur lawas terus saya mundhak, lan mburine pasar iki isih kudu didhukung kanthi urutan pasar sing apik.

Kanggo konsumen, keraguan babagan tuku anggur lawas biasane ana ing keaslian lan sumber anggur kasebut. Sistem See Zhen sing diluncurake dening Maoyou Commune minangka serangan tepat ing titik nyeri saka rong aspek kasebut. Ing babagan identifikasi, Komite Maoyou duwe luwih saka sepuluh taun pengalaman panelitian Maotai lan jaminan dobel tim penilai anggur sing berwibawa. Ing babagan kemampuan nglacak, Maoyou Commune nggunakake teknologi pamblokiran lan kemampuan nglacak liyane kanggo ngenalake lan ngetrapake informasi sirkulasi anggur sajrone proses kasebut. Ngrekam lan ngolah digital. Gabungan keaslian lan kemampuan nglacak pancen nggawe sistem loop tertutup, sing nyedhiyakake kenyamanan kanggo konsumen ngilangi keraguan babagan tuku anggur lawas.

Kayata Maoyou Commune, sing nggunakake teknologi digital kanggo mbangun sistem keaslian lan kemampuan nglacak anggur lawas Moutai sing lengkap, nyedhiyakake solusi praktis kanggo titik rasa sakit ing industri anggur lawas sajrone pirang-pirang taun, lan nganti sawetara nambahake pangembangan kabeh industri Aku percaya ing mbesuk. Teknologi uga bakal menehi jaminan kuwat kanggo pangembangan industri anggur lawas sing sehat lan tertib.


Wektu kiriman: Dec-07-2020